Klantbeoordeling: 8,9 klantenbeoordeling
  • Betaal veilig met creditcard of ideal
  • De mooiste merken
  • Voor 16.00 besteld de zelfde dag verstuurd
  • Betaal veilig met creditcard of ideal
  • De mooiste merken
  • Voor 16.00 besteld de zelfde dag verstuurd

Hatshoe zoekt webshop medewerker

Wij zoeken voor de webshop-activiteiten een enthausiaste online content/SEO held(in) voor 16-2- uur per week.

Ben jij een kei in het schrijven van teksten en heb je ervaring met SEO? Vul dan het formulier in op onze facebook pagina.

Of stuur een reactie naar info@hatshoe.nl.

Nieuws

Ben je opzoek naar de laatste trends, op zoek naar de perfecte kinderschoenen voor jouw zoon of dochter, slimme tips of juist naar inspiratie? Wij houden je op deze pagina op de hoogte van de nieuwste trends en het laatste nieuws. 

Hatshoe zet vol in op web en winkel Alkmaar

 

 

 

Hatshoe Wormerveer nog tot 1 december 2018 open

 

 

Per 1 december 2018 zal de winkel van Hatshoe in Wormerveer de deuren sluiten. Eigenaren Danielle Butter en Caroline Ensing gaan samen verder in de bestaande winkel in Alkmaar én met de snelgroeiende webshop van Hatshoe.

 

Als specialist op het gebied van kinderschoenen is Hatshoe al bijna 25 jaar een begrip in de Zaanstreek en in Alkmaar en omgeving. Ook Hatshoe heeft de laatste jaren ingespeeld op de snelle ontwikkelingen in de retail door te investeren in haar webwinkel (www.hatshoe.nl). Voor een speciaalzaak als Hatshoe biedt de groei van de webverkopen veel kansen. De veranderende verhouding tussen online en fysieke winkels betekent wel dat er minder vierkante meters in de winkels nodig zijn. De focus op de winkel in Alkmaar sluit ook aan bij de trend dat bij speciaalzaken een groter verzorgingsgebied past.

 

Uiteraard beseffen we de impact van de sluiting van de winkel in Wormerveer voor ons personeel, dat samen met ons heeft gezorgd voor de goede naam van Hatshoe. Door deze stap stellen wij de toekomst van Hatshoe echter veilig en kunnen onze klanten blijven profiteren van onze uitgebreide collectie aan eigentijdse en hippe kinderschoenen.

 

We stoppen dus zeker niet en wij hopen onze klanten, ook die uit de Zaanstreek, in de toekomst van dienst te kunnen blijven zijn met deskundig advies en een brede collectie. Onze winkel in Alkmaar is gevestigd op Laat 119 en ook daar staat de koffie klaar!