Hatshoe gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.   Lees meer
Voor 16.00 besteld de zelfde dag verstuurd
De mooiste merken
Betaal veilig met creditcard of ideal

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Ben je toch niet helemaal tevreden over je bestelling? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen aan ons retourneren. Dit kan alleen als de schoenen in ongebruikte staat verkeren én met de originele onbeschadigde schoenendoos. Je kunt de schoenen in de winkel retourneren of via de post, zie hieronder de instructies. Let op retour sturen is voor eigen kosten.


A. In de winkel
1. Retourneren kan binnen 14 dagen.
2. Neem je pakket met de ongedragen schoenen in de originele verpakking (originele schoenendoos) en de factuur mee naar  onze winkel in Alkmaar.
3. Vergeet niet de factuur mee te nemen, zonder de factuur kunnen wij de retournering niet in behandeling nemen.
4. Retour zending in de winkel is kosteloos. Voor verzending onder de €50 berekenen we een bijdrage van €6,95.
5. Terugbetaling vindt plaats op dezelfde wijze als de betaling. Let op, in de winkel ontvang je vanwege veiligheidsoverwegingen geen contant geld retour.

B. Via post
1. Stuur binnen 14 dagen de schoenen retour.
2. Retour sturen is voor eigen rekening. 
3. Vul het retourformulier in en stop dit bij het pakket. De factuur is tevens het retourformulier (zonder dit formulier kunnen we je retourzending niet in behandeling nemen).
4. Verpak de schoenen in de originele plastic verpakking. Heb je deze niet meer verpak de schoenendoos in iets anders wat de schoenen beschermt.*
5. Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen. 

*Bij een eventuele schade aan de retourzending of een ongefrankeerde zending heeft Hatshoe de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan dan heeft Hatshoe de mogelijkheid om dit in waardevermindering te brengen.

Retourinformatie

De schoenen mogen teruggestuurd worden naar: Hatshoe kinderschoenen, Laat 119, 1811ED Alkmaar

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok