Klantbeoordeling: 8,9 klantenbeoordeling
  • Gratis retourneren
  • Betaal veilig met creditcard of ideal
  • De mooiste merken
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis!

Ruilen

Binnen een termijn van 14 dagen kunt u het ontvangen artikel omruilen voor een ander artikel. Voorwaarde is wel dat het artikel compleet en ongebruikt is en in de originele verpakking retour gezonden wordt. U bestelt het nieuwe artikel in de webshop en vermeldt daarbij dat het om een omruiling gaat. U stuurt het te ruilen artikel aan ons retour, bijgevoegd het factuur/retourformulier. Op dit formulier vermeldt u ook dat het om een omruiling gaat. Het verschil in aankoopbedrag wordt met u verrekend alvorens wij het nieuwe paar kosteloos naar u toe sturen. Omruilen in een van onze winkels is ook mogelijk. Daarvoor neemt u het complete, ongebruikte artikel mee in de originele verpakking, met de factuur.

Retouneren

Binnen 14 dagen kunt u het artikel aan ons retourneren. U stuurt het complete, ongebruikte artikel aan ons retour in de originele verpakking. Voeg altijd de factuur / het retourformulier bij de retourzending, met de reden van retour, uw bankrekeningnummer en uw naam. Indien u dit niet volledig invuld kan de terugbetaling vertraging oplopen. Voor vragen neemt u contact met op ons op via info@hatshoe.nl. U kunt ook het complete, ongebruikte artikel retour brengen in een van onze winkels in de originele verpakking met de factuur. Let op, in de winkel ontvangt u vanwege veiligheidsoverwegingen geen contant geld retour.

Hoe retourneert u de bestelling?
1. Stuur binnen 14 dagen een mail naar webshop@hatshoe.nl
2. Vermeld in deze mail duidelijk welke artikelen je wilt retourneren
3. Vul het retourformulier in en stop dit bij het pakket (zonder dit formulier nemen we de retourzending niet in behandeling)
4. Je ontvangt van ons een retourlabel
5. Print het ontvangen retourlabel uit en plak deze op de originele verpakking
6. Ga naar het dichtstbijzijnde Kiala punt en retourneer het pakket

Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen. Indien je de bestelling in zijn geheel retour stuurt betalen wij naast het bedrag van de bestelde producten ook de verzendkosten terug.

*Gratis retourneren geldt alleen bij gebruikmaking van Kiala. Wanneer er geen Kiala punt bij je in de buurt is, dan kunnen wij geen gratis retourneren aanbieden. 

Annuleren

Indien u uw bestelling wilt annuleren kunt u, mits de bestelling nog niet verzonden is, dit binnen 24 uur kosteloos doen. Via info@hatshoe.nl kunt u uw bestelling annuleren. Indien niet binnen 24 uur geannuleerd, zijn wij genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Kosten hiervan zijn 1 euro per bestelling.    

Retourinformatie

U kunt de artikelen terugsturen naar: Hatshoe kinderschoenen, Krommenieerweg 10, 1521 HJ Wormerveer.