Klantbeoordeling: 9,6 klantenbeoordeling
  • Betaal veilig met creditcard of ideal
  • De mooiste merken
  • Voor 16.00 besteld de zelfde dag verstuurd
  • Betaal veilig met creditcard of ideal
  • De mooiste merken
  • Voor 16.00 besteld de zelfde dag verstuurd

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Hieronder vindt u de betalings- en leveringsvoorwaarden van Hatshoe.nl.
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Hatshoe Kinderschoenen, gevestigd te Wormerveer en Alkmaar, aldaar ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 34242063. Hierna te noemen Hatshoe.
Onderstaande voorwaarden zijn geldig tenzij hierover uitsluitend schriftelijk een anders luidende overeenkomst is afgesloten. Door uw bestelling te plaatsen, verklaart u akkoord te gaan met deze voorwaarden. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot info@hatshoe.nl.
Hatshoe is niet verantwoordelijk voor  eventuele typ/druk/zet fouten op de website waardoor gegevens mogelijk incorrect zijn. Indien dit zich toch voordoet zal Hatshoe de desbetreffende fouten aanpassen naar eigen inzicht.

Artikel 1. Algemeen
1.1 Op alle artikelen, overeenkomsten en aanbiedingen van Hatshoe zijn deze voorwaarden van toepassing. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van de voorwaarden kunnen geen rechten voor toekomstige transacties ontleend worden.
1.2 Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.
1.3 Er kunnen geen rechten ontleend worden aan kleurafwijkingen op basis van verschillen die ontstaan door het gebruik van wat voor communicatiemiddelen dan ook.
1.4 De producten op de site zijn door Hatshoe zo realistisch mogelijk weergeven. Eventuele afwijkingen proberen wij altijd duidelijk te beschrijven. Echter kan het voorkomen dat er minimale afwijkingen bij producten voorkomen doordat veel producten handmatig geproduceerd worden. De producten zijn door Hatshoe altijd gecontroleerd op kwaliteit. Mocht u het er toch niet mee eens zijn, dan kunnen producten (na ontvangst) binnen acht dagen geruild of geretourneerd worden. Buiten deze periode kunt u ons een email sturen met de klacht en foto’s van het gebrek, dan proberen wij zo snel mogelijk een oplossing te zoeken.
1.5 Alle in onze winkel vermelde aanbiedingen gelden tot de vermelde geldigheidsdatum, doch kunnen deze door Hatshoe vroegtijdig beëindigd worden.
1.6 Het is ons streven om een zo actueel aanbod op de website weer te geven. Het kan echter voorkomen dat een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo snel mogelijk contact op om een oplossing te zoeken.

Artikel 2. Betaling
2.1 De genoemde prijzen bij de producten staan vermeld in euro’s, zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
2.2 Hatshoe behoudt zich het recht prijzen naar eigen inzicht te laten verschillen voor producten op de website en in haar winkels.
2.3 De prijzen bij een artikel zijn vanaf prijzen. Door de juiste maat te selecteren vindt u de prijs behorend tot die maat. Dit komt doordat schoenen vaak duurder worden met het toenemen van de maat.
2.4 Na bestelling en betaling van een artikel ontvangt de klant een orderbevestiging via e-mail. Deze orderbevestiging. De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de orderbevestiging via e-mail.
2.5 Betaling geschiedt door te betalen met behulp van het programma iDeal, dat online betalen via internetbankieren mogelijk maakt, op een veilige en gemakkelijke manier, of met gebruik van een creditcard.
2.6 Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen, verzonden worden. Hatshoe behoudt zich het recht voor van deze levertermijn af te wijken in geval van onvoorziene omstandigheden.

 
Artikel 3. Verzendkosten
3.1 De genoemde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten. In het winkelmandje worden de verzendkosten onder de €50,- er automatisch bij gerekend.
3.2 De verzendkosten bedragen €6,95 per pakket binnen Nederland, wij verzenden pakketten via Post NL.
3.3 Het totaal te betalen bedrag inclusief verzendkosten zal duidelijk vermeld staan ten tijde van de betaling, in de orderbevestiging per mail en op de factuur bijgevoegd in de order.
3.4 Leveringen buiten Nederland zullen verzonden worden tegen de totale kosten voor levering in het buitenland, zoals deze door PostNL bepaald zijn.
3.5 Het is tevens mogelijk om uw bestelling in de winkel op te halen, dit kunt u in het bestelproces aangeven. De bestelling ophalen in de winkel is zonder extra kosten.

 Artikel 4. Annulering
4.1 Binnen 24 uur nadat een bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd, is het mogelijk deze nog te annuleren. U kunt deze annulering doorgeven per mail aan info@hatshoe.nl
4.2 Hatshoe  is gerechtigd een koper te weigeren of een order te beëindigen zonder opgaaf van specifieke redenen.
4.3 Indien de bestelling niet binnen 24 uur wordt geannuleerd, zie onder 4.1., zijn wij genoodzaakt administratie kosten in rekening te brengen. Zie hiervoor 4.4
4.4 Bij het annuleren zijn de volgende administratiekosten van toepassing: 1 euro per bestelling.

Artikel 5. Levering
5.1 Alle artikelen zullen na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen aangeboden worden aan Post NL. Hatshoe is niet verantwoordelijk voor vertraging van de verzending die optreedt vanaf het moment dat de zending ter bestelling aangeboden is aan Post NL.
5.2 Mocht een artikel een levertijd hebben langer dan 7 dagen of, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, dan zal Hatshoe de koper hiervan per e-mail op de hoogte brengen.
5.3 Koper heeft het recht de overeenkomst te beëindigen in het geval dat de levertijd de termijn van 30 dagen overschrijdt of wanneer  artikel niet leverbaar is.
5.4 Na bestelling wordt uw artikel direct gereserveerd. Helaas kan er door computer- of magazijnfouten een miscommunicatie voorkomen. Soms kan het ook voorkomen dat na controle van een artikel, deze niet verzonden kan worden wegens kwaliteitsbewaking. Hierdoor is het mogelijk, dat na uw bestelling blijkt dat een artikel niet leverbaar is. Wij doen er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen. Mocht uw artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht, waarna uw geld wordt teruggestort via dezelfde wijze als u betaald heeft. 5.4 De verzending geschiedt volgens de agv voorwaarden.

Artikel 6. Retourneren
6.1. Na ontvangst van de artikelen heeft koper het recht de artikelen, mits ongebruikt en in originele verpakking, binnen 14 dagen te retourneren/ ruilen.
6.2.1 Mocht een artikel niet voldoen aan de verwachting van koper, dan is het mogelijk voor koper het artikel om te ruilen of kan koper het aankoopbedrag minus verzendkosten teruggestort krijgen.
6.2.2 Ruilen is gratis in een van onze winkels. Indien u het product retour brengt in één van onze winkels, dan levert u het ingevulde retourformulier in en dan storten wij het bedrag terug via multisafepay.
6.2.3 Wanneer u de gehele bestelling retourneert zal Hatshoe het aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terugstorten mits u die heeft moeten maken om het artikel te verkrijgen. (dat geldt niet voor het maken van verzendkosten om het te retourneren)
6.2.4 Wanneer u een gedeelte van de bestelling retourneert zal Hatshoe het aankoopbedrag minus verzendkosten binnen 14 dagen terugstorten.
6.4 Hatshoe bepaalt of een retour gezonden artikel in gebruikte dan wel ongebruikte staat verkeerd en/of terugname acceptabel is. Wat betreft de staat van de verpakking behoudt Hatshoe zich het recht voor het artikel niet te accepteren.  Artikel 6.1 is niet van toepassing indien: de schoenen gedragen zijn; de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen; de originele verpakking ontbreekt.
6.5 Retourneren is voor eigen rekening. Helaas kunnen wij geen gratis retourneren aanbieden. 
6.6 Hatshoe verleent geen garantie op applicaties (kraaltjes, pailletten e.d.), slijtage, ritsen, lak, zilver en afgeprijsde artikelen.
6.7 Hatshoe kan klachten buiten de retour en ruil termijn alleen in behandeling nemen wanneer deze zijn voorzien van een duidelijke beschrijving en foto van de klacht. Een andere mogelijkheid is de klacht met een duidelijke beschrijving op te sturen tegen kosten van de koper.
6.8 Klachten kunnen verzonden worden naar het volgende email adres: info@hatshoe.nl. Wij zullen binnen vijf werkdagen antwoorden.


Artikel 7. Aansprakelijkheid
7.1 Hatshoe is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die na levering ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan derden of aan zaken van derden. Na verzending kan koper geen aanspraak maken op verkoper wat betreft verloren of beschadigde artikelen.
7.2 Hatshoe is niet aansprakelijk voor de niet permanente beschikbaarheid van www.hatshoe.nl. Of voor technische dan wel elektronische fouten van de online producten.
7.3 Iedere eventuele aansprakelijkheid van Hatshoe ten opzichte van de koper is in ieder geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag dat de koper heeft voldoen aan de verkoper.
 
Artikel 8. Privacy
8.1 Persoonsgegevens die verstrekt zijn aan Hatshoe zullen uitsluitend gebruikt worden door Hatshoe en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld. Tenzij het in hoge uitzondering noodzakelijk mocht zijn voor het verwerken van de betaling of voor het bezorgen van de zending. Betaling geschiedt via IDeal, Hatshoe zal daarom nooit bankgegevens opslaan in bestanden.

Artikel 9. Copyright
9.1 Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder toestemming van Hatshoe.