Skip to main content

Betalen & verzenden

Alles over betalen & verzenden

Bestellen en betalen bij HatShOe

Bij Hatshoe kinderschoenen kunt u veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL, Credit Card of vooruitbetaling.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om uw bestelling af te rekenen, klikt u op het iDEAL logo. Kies hierna uw bank en u ziet daar dan de betaling al klaar staan. U ondertekent zoals u dat gewend bent bij internet bankieren bij uw eigen bank. Vermeld altijd het ordernummer van uw bestelling. Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is.

Credit Card

Online betalen met Credit Card is veilig en eenvoudig via de ingebouwe beveiligde Credit Card module. Om uw bestelling af te rekenen doorloopt u eenvoudig de stappen die de website aangeeft.

Vooruitbetaling

U kunt uw bestelling ook betalen via overschrijving via uw bank of giro.
Hatshoe kinderschoenen: ABN AMRO bank NL62ABNA0416256805 onder vermelding van uw ordernummer. Zodra de betaling binnen is, wordt uw bestelling verzonden.

Betaling vanaf een rekening buiten Nederland

We werken aan een eenvoudige optie voor betalen vanaf een buitelandse rekening. Tot die tijd kunt u het beste contact met ons openmen via info@hatshoe.nl.

Verzending

Wij verzenden uw bestelling met PostNL, na bevestiging van de aankoop, bieden wij het pakket aan. Daarna ontvangt u een bevestiging per mail. De levertijd is ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Heeft u besteld in het weekend? Dan vindt de verzending plaats op maandag. Voor alle anderen dagen geldt voor 16.00 uur besteld, de zelfde dag verstuurd m.u.v. feestdagen en blackfriday.

De prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten. Voor elke bestelling binnen Nederland onder de €60,- vragen wij een verzendbijdrage van €6,95. U kunt er ook voor kiezen om de schoenen op te halen of te retourneren in onze winkel, dat is zonder extra kosten. De verzendkosten zijn gratis vanaf €50. Retourneren is voor eigen rekening.

Verzending buiten Nederland

Wij kunnen een bestelling naar een locatie buiten Nederland versturen maar hiervoor gelden andere tarieven. De verzendkosten naar Belgie zijn 10 euro. Neem voor tarieven en mogelijkheden naar andere landen even contact met ons op via info@hatshoe.nl