Skip to main content

Over HatShOe

“Happy steps”

HatShOe helpt ouders en kinderen bij het vinden van de juiste schoen die past bij de levensfase van het kind. Bij HatShOe loop je de deur uit met een brede glimlach!

Waar het in 1993 begon

Vol energie en enthousiasme begon Danielle Butter (de bruisende oprichtster van HatShoe), haar reis als een manager in een schoenenwinkel. Tussen de rekken vol schoenen, ontdekte ze iets waar niet veel aandacht aan werd geschonken: Een verlangen naar hulp en advies bij kinderschoenen. Het gaat tenslotte om de voetjes van je eigen kind; daar wil je toch alleen het beste voor kunnen bieden? Maar hoe werkt dat dan? En hoe kies ik de juiste schoen? Vanuit die gedachte ontstond het idee om hoogwaardige, hippe kinderschoenen te gaan verkopen vanuit een service gerichte aanpak. Danielle sloeg haar handen ineen met haar gelijkgestemde vriendin Caroline en zo werd in 1993 HatShOe geboren!

HatShOe is een vrolijk en enthousiast merk met als missie; “ouders én kinderen de weg te wijzen in de wereld van hippe kinderschoenen”. Bij elk stapje van jouw kind wil je de perfecte, maar ook goed zittende schoen – dat is waar HatShOe voor staat. Nu, bijna drie decennia verder, staat HatShOe op de drempel van een nieuw hoofdstuk. Een tijd van verandering, waarin Max, de zoon van Danielle, samen met zijn moeder de fakkel van HatShOe met trots draagt. 

Meer dan zomaar een overgang; het is een prachtig familiebedrijf die wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie.

HatShOe, begonnen in 1993 en een verhaal dat blijft evolueren.

Mede-eigenaar

Max Ensing

Hallo!

Ik ben Max, en ik beheer de fysieke HatShOe-winkel samen met Daniëlle. Daarnaast draag ik de verantwoordelijkheid voor inkoop en het verzenden van pakketten.

Kunnen we binnenkort een bezoekje van je verwachten in onze winkel?

Bij ons staan de kinderen centraal.

Er staat een mega brandweerwagen achterin de winkel, waar de kinderen in mogen klimmen en mee mogen spelen. Tussen het spelen door meten wij de voeten van de kinderen elektronisch op. Tijdens het passen kijken wij goed of de pasvorm van de schoen ook écht past bij de vorm van de voet van het kind.

Wij zijn altijd op zoek naar de balans in schoenen die er mooi uit zien én schoenen die goed zijn voor de voeten van jouw kind. Met ons brede assortiment duurt de zoektocht naar de perfecte kinderschoen niet lang bij ons. Zo heb jij meer tijd over voor andere dingen!

Zien we jou snel in de winkel?