Skip to main content

Hoe ruil ik mijn bestelling?

In de winkel of online

Zijn de schoenen toch niet de juiste maat? Dan kun je de ongedragen schoenen eenvoudig bij ons omruilen, ons personeel adviseert je graag. Je kan op werkdagen altijd even bellen met 072-5202718 of op elk tijdstip e-mailen naar info@hatshoe.nl.

Ruilen kan op twee manieren:

A. In de winkel

  1. Neem je pakket met de ongedragen schoenen in de originele verpakking (de originele schoenendoos) en de factuur mee naar onze winkel in Alkmaar.
  2. Vergeet niet de factuur mee te nemen, zonder de factuur kunnen wij de bestelling niet ruilen.
  3. Kies een nieuw paar schoenen uit (neem eventueel van te voren contact op met de winkel of de schoenen aanwezig zijn).
  4. Bij de kassa wordt het eventuele verschil in bedrag verrekend.
  5. Terugbetaling vindt plaats op dezelfde wijze als de betaling, binnen 14 dagen. Let op, in de winkel ontvang je vanwege veiligheidsoverwegingen geen contant geld retour.

B. Online

  1. 1Stuur binnen 14 dagen een e-mail naar webshop@hatshoe.nl. Vermeld hierin wat je wilt ruilen, de reden, waarvoor je het wilt ruilen (mits voorradig) en je ordernummer.
  2. Bestel dan de nieuwe schoenen (mits voorradig) in de webshop en vermeld bij de bestelling dat het om een omruiling gaat. Op een werkdag besteld heb je de schoenen dan de volgende dag in huis.
  3. Of je stuurt de schoenen eerst retour, wanneer deze ontvangen zijn in winkel sturen wij het nieuwe paar op.
  4. Vermeld op de factuur/retourformulier dat het om een omruiling gaat en voeg het bij de schoenen.
  5. Het eventuele verschil in aankoopbedrag zal je van ons terug ontvangen zodra de retourzending bij ons binnen is. Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen.

*Bij een eventuele schade aan de retourzending of een ongefrankeerde zending heeft Hatshoe de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan dan heeft Hatshoe de mogelijkheid om dit in waardevermindering te brengen.

Retourinformatie

U kunt de artikelen terugsturen naar: Hatshoe kinderschoenen, Laat 119, 1811ED Alkmaar