Skip to main content
AlgemeenBlog

De trends voor het najaar van 2019

By 19 september 2023No Comments2 min lezen

De zomer is nog niet officieel voorbij, maar dat voelt wel zo! Afgelopen week zijn de temperaturen flink gedaald dus maakt iedereen zich klaar om te shoppen voor dit najaar.

 

Maar welke schoenen gaan jouw kinderen dit seizoen dragen? Dat blijkt voor veel ouders nog lastig kiezen zijn. Kijk goed naar wat voor kleding jouw kind draagt en probeer schoenen te kopen die hierop afstemmen. Om het iets makkelijker te maken hebben wij de drie grootste trends voor dit najaar voor jullie op een rij gezet.

Sneakers

Deze trend is dit najaar groter dan ooit! Wie eerder nog twijfelde of stoere sneakers óók voor meisjes zijn, is nu om. Sneakers zonder veters, dus met bijvoorbeeld klittenband, zijn erg makkelijk aan te trekken. Handig voor tijdens de ochtendsspits. Daarentegen zijn sneakers met veters erg makkelijk te vormen naar de voet van jouw kind, want stevigheid is óók belangrijk! En gelijk een goed moment om hem of haar te leren veterstrikken. 😉

Dierenprint

Afgelopen jaren kwam de panterprint weer langzaam terug in de mode en inmiddels is deze niet meer weg te denken. Dus ook dit jaar zijn er verschillende schoenen met een panterprint. Van all-over print tot een subtiel detail of een gekleurde binnenkant, we zien ze in alle vormen en maten terug! Daarnaast heeft de panterprint ook plaats gemaakt voor andere dierenprintjes, zoals de zebra, cheetah en slangenprint. Wij zijn benieuwd naar jouw favoriete print!

Biker boots

Jij hebt ze zelf vást ook in de kast staan; de biker boots! Super leuk te combineren onder een stoer óf juist heel schattig jurkje. De biker boots voor kinderen maken dit jaar een hele grote upcoming en zijn niet meer alleen verkrijgbaar van Dr. Martens, maar nu ook van Vingino, Click, Schoesme, Giga, Redrag, Twins en Shoesme!